Met de Floriant Familiedag werd de start van het nieuwe seizoen 2019-2020 feestelijk en plezant gestart! Voor de U8 betekende dit dat de eerste wedstrijden er eindelijk waren!

Voor velen waren dit hun eerste wedstrijden. Met enige spanning en nieuwsgierigheid begonnen de U8'ers na het eerste fluitsignaal. Tegenstander Ganda was evenwaardig aan onze ploeg, maar wist helaas de mand meer te vinden. Op het einde van de wedstrijd stond een 1-3 verlies op het bord.

Hoewel de U8'ers zich stevig verweerden, veel ballen afpakten en bleven lopen, mocht het niet baten. Toch kunnen de Florianters heel fier en tevreden zijn, want ze speelden een goede wedstrijd. Volgende week een nieuwe kans!

Speelden voor Floriant: Imke, Lola, Seppe, Thomas, Staf, Jaron, Kobe, Emile en Nand