Update 31/03/2020 :

De raad van bestuur van de KBKB heeft beslist de veldcompetitie 2019-2020 te annuleren. Er zullen dus zowel voor senioren, gewestelijke als jeugd geen wedstrijden meer plaats vinden dit seizoen. Zie ook op de website van de KBKB

Update 26/03/2020 :

De gemeente heeft beslist dat het verbod op sportactiviteiten in de gemeentelijke sportaccomodaties (Indoor - outdoor) verlengd wordt t.e.m. zondag 3 mei.

Update 21/03/2020 :

Naar aanleiding van de beslissing van de Vlaamse regering dat alle sportkampen tijdens de paasvakantie moeten worden geannuleerd, wordt het jeugdsportkamp met Pasen afgelast. Het inschrijvingsgeld zal in de loop van volgende week teruggestort worden. 

Wil je in deze coronatijden je shot toch blijven oefenen dan heb je misschien interesse in een tweedehandspaal met mand en voet voor de prijs van 50 euro. Voor alle info: Jan Van Speybroeck, jan.van.speybroeck@skynet.be.

Deze namiddag (12/03/20) heeft de KBKB via haar website gecommuniceerd dat de halve finales en finales van de zaalcompetitie afgelast worden. 

Het nemen van deze beslissing ligt in lijn met de beslissingen die andere sportbonden (basketbal, volleybal, voetbal) reeds namen en nadat deze namiddag minister Ben Weyts gecommuniceerd heeft dat alle sportieve evenementen (zowel indoor als outdoor) op regionaal niveau voorlopig geschrapt worden t.e.m. 31 maart.

Het is jammer dat onze fanions hierdoor hun ambitie, om een gooi te doen naar de titel van zaalkampioen, niet kunnen waarmaken.

Op advies van de korfbalbond en in navolging van de richtlijnen van de federale overheid ivm corona zijn er vanaf morgen geen korfbal-trainingen meer voor de jeugd & de kern. Van zodra de trainingen hervat kunnen worden, brengen we jullie op de hoogte.

Wie al betaald heeft voor de tickets halve finale, krijgt zeker zijn geld terug (als de Covid19 crisis voorbij is...). 

Op de laatste speeldag van de zaalcompetitie ontving Floriant Voorwaarts. Ondanks drie opeenvolgende nederlagen tegen achtereenvolgens AKC/Luma, Borgerhout/GW en Boeckenberg zijn de Blue Sharks zijn al even zeker van hun plaats in de halve finale van volgende zaterdag. Tegen Voorwaarts wilde Floriant de competitie toch nog in schoonheid afsluiten om zo met een goed gevoel richting Beveren te trekken.

Zaterdagavond vond de trekking plaats van de tombolasteunkaarten. Het winnend nummer is het nummer 0901, reservenummer 0548.

Laura Mortier heeft de bon van 500 euro van Vélo Marco gewonnen.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Kalender
Overig Nieuws
Floriant lijkt na monsterscore klaar voor halve finale
08/03/2020
Verslag AVS van de wedstrjid Floriant - Sikopi
12/02/2020
Floriant zeker van kruisfinale na flauwe winst tegen Sikopi
09/02/2020
Floriant kan Beveren al ruiken na zege bij AKC/Luma
02/02/2020
Floriant walst over Putse naar ruime overwinning
26/01/2020
respect

© 2019, website powered by Twizzit.com