Na een week ongeplande rust door het lek in de hal in Merelbeke, moest Floriant dit weekend opnieuw aan de bak.
Tegenstander was het puntenloze Sikopi, dat geen struikelblok mocht vormen in de strijd van de Blue Sharks om de kruisfinales te halen.

Net voor het ingaan van de zaalperiode werd nog de eerste speeldag van de terugronde van de veldcompetitie afgewerkt.
Floriant bracht een bezoek aan Riviera/Deurne en kon bij winst de winter ingaan aan kop van het klassement.

In zijn laatste wedstrijd van de heenronde bracht Floriant een bezoek aan Kwik. Ondanks dat de geel-zwarten een zwak seizoensbegin kennen, is dit voor de Blue Sharks steeds een lastige verplaatsing. De Blue Sharks begonnen aan de wedstrijd met Arne Van Damme en Niels Delbeke, die deze week het EK U21 spelen, op de bank.

Afgelopen weekend stond een dubbele confrontatie tussen Floriant en Boeckenberg op het programma. Vrijdag werden de Blue Sharks na een zwakke wedstrijd uit de Beker van België gekegeld. De Panters plaatsten zich met een 20-15-overwinning voor de halve finales. Zondag wilde Floriant iets rechtzetten in de competitiewedstrijd op eigen veld, en zo zijn status van ongeslagen leider nog eens verder in de verf zetten.
Het dreigde even een natte namiddag te worden, maar gelukkig bleef het zo goed als de hele wedstrijd droog waardoor we een mooie korfbalmatch te zien kregen. Enkel tijdens de rust gingen de hemelsluizen even volledig open.

Voor zijn vijfde wedstrijd van de veldcompetitie bracht Floriant een bezoek aan Voorwaarts.
De weersverwachtingen zondagmiddag waren stormweer en veel regen, verre van ideaal korfbalweer dus.
Gelukkig bleef het uiteindelijk zo goed als de hele wedstrijd droog en was ook de wind ook niet zo strak als voorspeld, waardoor er toch nog vrij normaal kon worden gekorfbald.

Kern 2019-2020: Senior (2019-2020)
Coach 2
Ploegbegeleider 9