Op de laatste speeldag van de heenronde bracht Floriant een bezoek aan Voorwaarts, dat dit seizoen in moeilijker vaarwater verkeert. Voor de Blue Sharks was het de eerste competitiewedstrijd van 2020, het nieuwe jaar goed inzetten was dus de boodschap.

Na een week ongeplande rust door het lek in de hal in Merelbeke, moest Floriant dit weekend opnieuw aan de bak.
Tegenstander was het puntenloze Sikopi, dat geen struikelblok mocht vormen in de strijd van de Blue Sharks om de kruisfinales te halen.

Na overleg met het bestuur en het Technisch Comite heeft assistent-trainer Stefaan Segers zondagnamiddag aan de spelerskern te kennen gegeven dat hij volgend seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging. We vinden het jammer dat de samenwerking tussen Stefaan en de club op het einde van dit seizoen wordt beëindigd, maar respecteren zijn beslissing..

Wij zijn er van overtuigd dat Stefaan met dezelfde positieve ingesteldheid, passie en gedrevenheid de kern zal blijven ondersteunen tot het einde van het seizoen, zowel op trainingen als wedstrijden.

Als bestuur zijn we Stefaan erkentelijk dat hij ons zijn beslissing tijdig meegedeeld heeft, hetgeen ons voldoende tijd laat om een goede keuze te maken van de toekomstige hulpcoach.

Net voor het ingaan van de zaalperiode werd nog de eerste speeldag van de terugronde van de veldcompetitie afgewerkt.
Floriant bracht een bezoek aan Riviera/Deurne en kon bij winst de winter ingaan aan kop van het klassement.