Op de agenda stond er 30 januari een bierproefavond gepland, deze zal worden uitgesteld naar een latere datum. Van zodra deze vastligt zal dit verder gecommuniceerd worden.

Op de laatste speeldag van de heenronde bracht Floriant een bezoek aan Voorwaarts, dat dit seizoen in moeilijker vaarwater verkeert. Voor de Blue Sharks was het de eerste competitiewedstrijd van 2020, het nieuwe jaar goed inzetten was dus de boodschap.

Aan alle spelers, trainers, leden, sponsors, vrijwilligers en vrienden van de club een gezond en sportief 2020!

Tijdens de kerstvakantie speelt de kern een paar interessante oefenwedstrijden tegen buitenlandse ploegen.

Vrijdag 3 januari spelen we tegen Swift (Nederland) tussen 20:30 - 22:00 Afgelast!!

Zondag 5 januari spelen we tegen Benfica(Portugal) tussen 13:00 - 15:30

Na een week ongeplande rust door het lek in de hal in Merelbeke, moest Floriant dit weekend opnieuw aan de bak.
Tegenstander was het puntenloze Sikopi, dat geen struikelblok mocht vormen in de strijd van de Blue Sharks om de kruisfinales te halen.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws
Floriant beslist al voor rust partij tegen Voorwaarts