Zaterdagavond ontvingen de Blue Sharks het als derde geklasseerde Voorwaarts. Na de mindere prestaties tegen Putse en Riviera wisten de Blue Sharks dat een hogere versnelling nodig zou zijn om tegen de ploeg in vorm van de laatste weken de punten thuis te houden.

Dat het begint te kriebelen...
 
Op 10 en 11 februari spelen onze Sharks in de finaleronde van de Korfball Champions League! Een ideale gelegenheid om de betere ploegen van België en Nederland aan het werk te zien!
 
Tickets voor ons supportersvak kan je vinden via: https://store.ticketing.cm.com/ikfkcl-floriant-shop
 
Meer info over het programma en inschrijvingen supportersbus:
 
PS: uiteraard zijn neutrale korfbalsupporters ook welkom op onze bus om de verplaatsing van Merelbeke naar Delft in gezelschap te maken

In het vriesvak van Kwik Indoor stonden zondagmiddag de nummer 8 en nummer 1 van het klassement tegenover elkaar.
Voor de Blue Sharks mocht deze wedstrijd geen probleem opleveren, het was vooral belangrijk zelf het tempo in het spel te houden en te vermijden dat Riviera in de wedstrijd bleef.

Floriant begon de terugronde met een verplaatsing naar Putse. Deze wedstrijd mocht geen enkel probleem opleveren voor de Blue Sharks, maar uiteraard is geen enkele zege op voorhand zeker.

Op de eerste speeldag van het nieuwe jaar stond onmiddellijk de topper tussen de nummers 1 en 2 in het klassement op het programma. Floriant en Boeckenberg konden bij winst alleen leider worden en zich tot winnaar van de heenronde kronen.
Bovendien zou de winnaar vermijden om terecht te komen in het pakketje ploegen dat kort op elkaar volgt in de stand.

Zaterdagavond stonden Floriant en Borgerhout/GW tegenover elkaar voor de eerste confrontatie in zaal sinds de zaalfinale van vorig seizoen. Floriant wilde maar al te graag zijn ongeslagen status behouden, maar het wist dat Borgerhout/GW altijd een moeilijk te bespelen team is.

Vanaf nu kan je clubkledij bestellen via onze nieuwe webshop. Terug van weggeweest: de Floriant hoodies (met of zonder rits) naast sportzakken, rugzakken, wedstrijdrokjes en -shorts. Nieuw : trainingsshirts. Klik hier om te bestellen.

Zit je vol energie! Spel je graag met een bal! Ben je 4, 5 of 6 jaar, dan is kleuterkorfbal iets voor jou! We springen, lopen, rollen, gooien, kruipen,...

We hebben nog een beperkt aantal plaatsen voor de 2de reeks kleuterkorbal.

Schrijf in via dit formulier.

De reeks loopt van 14 januari tot en met 13 mei. De trainingen gaan door op zaterdagvoormiddag in het Paus-Johannescollege van 9u30 tot 10u30. Er zijn geen trainingen in de schoolvakanties. De deelnameprijs is 45 euro.

Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging? Speel je graag met een bal? Ben je op zoek naar een toffe ploeg, een familiale sportclub? Floriant biedt korfbal aan op alle niveaus voor spelers vanaf 4 jaar tot ...

Voor verschillende jeugdploegen zijn we nog op zoek naar jonge sportieve talenten:

Zoeken maar!
Kalender
Overig Nieuws
Floriant laat zekere overwinning nog bijna schieten
29/01/2023
Floriant wint zonder glans van hekkensluiter Riviera
22/01/2023
Floriant pakt moeizaam de punten bij Putse
16/01/2023
Floriant zet 2023 in met winst tegen nummer 2 Boeckenberg
08/01/2023
Borgerhout/GW smeert Floriant eerste nederlaag aan
18/12/2022
respect

© 2019, website powered by Twizzit.com