Beste leden, supporters en sympathisanten,

Door de verschillende aanpassingen op lokaal en federaal niveau is er verwarring ontstaan over supporteren tijdens het coronatijdperk. Een klein overzicht met de belangrijkste zaken:

Supporteren op de terreinen van KC Floriant Merelbeke

• Er zijn maximum 150 toeschouwers toegelaten
  • Supporters registreren zich voor de desbetreffende wedstrijd via een QR-code of een papieren register;
  • Eten en drinken is niet toegelaten binnen de omheining van onze kunstgrasvelden;
  • Supporters dragen rechtstaand ten alle tijde een mondmasker en houden 1,5m afstand;
  • Consumeren is alleen zittend aan een tafel toegestaan
  • Supporters houden zich aan de vooropgestelde richtlijnen.

Zie ook :

Richtlijnen cafetaria

Richtlijnen sanitair

Circulatieplannen

Supporteren op verplaatsing

Uit respect voor de andere clubs, vragen wij aan onze Floriant-supporters om ook op verplaatsing zich te houden aan de lokale richtlijnen. Een overzicht kan je hier vinden.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien hierover nog vragen of twijfels zijn.

Gezien de huidige Corona crisis, hebben we, in het nog prille seizoen, reeds een aantal nevenactiviteiten moeten schrappen. Nevenactiviteiten inrichten op de club zelf lijkt ons naar de toekomst toe een moeilijk gegeven. Om onze clubkas te spijzen zal er dit seizoen dus meer ingezet worden op verkoopacties.

Een van die eerste acties, is naar jaarlijkse gewoonte, de verkoop van heerlijke chocolade schilfertruffels. We hopen dat we met zijn allen inschrijven zodat de 175 kg van vorig seizoen ruim overtroffen wordt. Dank zij de ongewijzigde prijzen bij onze vaste leverancier, kunnen we de truffels aanbieden aan dezelfde prijs als vorig seizoen.

Inschrijven kan via het formulier en dit tot zaterdag 26 september.  Zodra we weten wanneer de truffels kunnen geleverd worden brengen we jullie op de hoogte van de afhaaldatum.

Inschrijvingsformulier

De veld-competitie start voor alle reeksen in het weekend van 19-20 september. We wachten nu op de nieuwe programmatie van de korfbalbond. We houden jullie op de hoogte. Link KBKB

Beste spelers, trainers, medewerkers, supporters,

De laatste dagen is er een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal, provinciaal als op gemeentelijk niveau werden de maatregelen verstrengd. Het bestuur heeft zich de jongste weken verdiept over de te nemen richtlijnen : in eerste instantie de richtlijnen voor de trainingsmomenten in de maand augustus.

Het IKF heeft vandaag (2 juli) beslist om in 2021 de Europa Cup te vervangen door een Europese clubcompetitie : "the European Korfball Tour".

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Kom jij ook korfballen?
21/09/2019